Černé kliky jsou "IN"

Černé kliky a kování je trendovou záležitostí nejen poslední doby jsou matné povrchy v černé barvě, a platí to i o klikách. S černou klikou je to jako s černými koktejlkami, prostě s nimi nikdy nešlápnete vedle a budou ozdobou každého interiéru. Černé kliky nestárnou a hodí se prakticky všude, dají se kombinovat s klasickými dřevěnými dveřmi i moderními bílými, dokonce i s těmi v pastelových barvách. Dobrá klika vydrží spoustu let a může přežít většinu zařízení domu. A černá barva dodává prostoru nadčasovost a pocit luxusu. Černé kliky jsou trendy a hodí se do každého prostoru. Budou ozdobou nejen domu v industriálním stylu, ale i v útulném domáckém prostředí nebo zkrášlí minimalistické bydlení

COBRA Černé kliky

Černé kliky - Ergonomie a životnost

7530_kovani-gaia-s-cernaU dveřních klik jsou ergonomie a životnost nejdůležitější. Kliku bereme do ruky několikrát denně, tak většině lidí záleží na tom, aby to byl příjemný vjem. Vidíme současný posun v designu od strohých hranatých tvarů k ladným oblým křivkám.

Povrch je také důležitý

V posledních letech se výrobci zaměřili na zlepšování kvality černého povrchu klik, která není samozřejmostí. Dveřní klika je velmi používaná součást dveří, která musí odolat mnohému namáhání a opotřebení. Černý povrch musí mít tak dobrou jakost, aby si dlouhodobě udržel původní vzhled a kvalitu. Díky poslednímu vývoji mohou výrobci tyto parametry zaručit.

U nás si své černé kliky určitě vyberete

Od nás odejde se svou klikou téměř každý zákazník. Každému nabídneme zboží v cenové kategorii, která je pro něj dostupná. Nejlevnější černé kliky najdete u nás v cenách od 500 Kč. Vybírat můžete v různých kategoriích.

Rustikální ČERNÉ kování

4300_cobra-dverni-kovani-alt-wien-rustikalRustikální černé kování je díky svým tvarům, použitému materiálu a povrchové patině vhodné pro dobové a historické objekty a interiéry. Rustikální kliky na dveře můžete použít i na své chatě či chalupě, obdivujeme je také ve stylových restauracích. Rustikální kliky mají kvalitní zpracování, různé tvary a v některých případech jsou doplněny například porcelánovým madélkem.

Příklady z naší nabídky černé kliky:

Cobra dveřní kování Venezia rustikal - působivé dveřní kování se štítem zdobeným konturami kopírujícími jeho tvar, podtrhne noblesu a důstojnost vašeho dobového prostoru.

Cobra dveřní kování Alt-Wien rustikal - naprostá klasika s povrchem černé patiny. Velmi oblíbené kování je díky tomuto povrchu vhodné do starobylých interiérů či exteriérů.

Hliníkové černé kování

Sortiment hliníkového kování byl navržen jako ekonomická varianta dveřních klik v různých eloxovaných povrchových úpravách, které je díky množství odstínů možné sladit s každým interiérem. Jde o nejlevnější variantu dveřních klik a bezpečnostního kování.

Hliníkové kování RK.C36.GARDA.CE na moderní tenké rozetě v černé barvě, díky které vypadá klika na dveřích velmi minimalisticky a decentně, je jeden z příkladů černé kliky.

Nerezové černé kliky a kování

Nerezové kování a kliky na dveře jsou díky použitému materiálu velice oblíbené a splňují ty nejnáročnější podmínky na funkčnost, životnost a v neposlední řadě i na design. V nabídce máme i nerezové kliky v černé barvě, např.  jako součást kování Cobra VISION R economy  ve velmi elegantním provedení.

Designové černé kliky by Novaque

12620_cobra-infinity-cerna-webNa závěr vám nabídneme luxusní záležitost – trojici dveřního kování Cobra  Q SPECTRA, INFINITY a ULTIMA. Vznikla ve spolupráci firmy Cobra s ateliérem úspěšného českého a světového designéra Petra Nováka, dnes uměleckým jménem Petr Novaque, které tvoří jeho značku.

Jeho černé kliky jsou výsledkem dvouletého vývoje. Kolekci spojuje kombinace moderních minimalistických tvarů se solidností použitého materiálu. Říkáte si, co se dá nového vymyslet na klice od dveří? Petr Novague na to dokázal přijít, a dokonce tak dobře, že za to dostal mezinárodní ocenění. Jeho kolekce získala ocenění Reddot Awards 2019 winner.

Poznávacím znakem trojice klik Cobra Q je dokonalá ergonomie a příjemný povrch. Jsou vyrobeny z jediného kusu prémiové slitiny, zaručující dostatečnou tvrdost a odolnost. Minimalistické tvary předurčují kliky do moderních či stylových interiérů, kde mohou podtrhnout dojem kvality a luxusu. Varianta s matným černým povrchem navíc vychází vstříc nejmodernějším interiérovým trendům upřednostňujícím tmavší barvy. Ačkoliv jsou kliky odlišné a přinášejí rozdílný haptický zážitek, všechny tři získaly prestižní ocenění.

 

Všechny ČERNÉ KLIKY koupíte v našem eshopu za nejlepší ceny na internetu :)