Nerezové kliky jsou nesmrtelné

Nerezové kliky

ALIB0202_Cina_klika_OV_PZ_klko_nerezKolikrát za den sáhnete po klice a kolikrát si jí pořádně všimnete? Možná si někdy uvědomíte, že vám padla hezky do ruky nebo se na ni podíváte a s potěšením si pomyslíte, jak hezky ladí s dveřmi a okolím. Nebo naopak, klika vám zůstane v ruce, je rozbitá, neladí s dveřmi a podobně. V takovém případě vás asi napadne, že výběru kliky je třeba věnovat větší pozornost a více se zajímat o nabídku (tvary, materiály apod.), protože správný výběr kliky na dveře může zcela zásadně ovlivnit váš pocit z prostoru, do kterého vstupujete a kde trávíte svůj čas.

Detaily totiž mají vliv na celkový výsledný dojem. V případě pořizování klik byste měli dodržet styl a linie, které v interiéru převládají, materiál a povrchová úprava by měly designově odpovídat ostatnímu zařízení. Pak bude váš domov působit opravdu útulně nebo dokonce luxusně. Na trhu se vám nabízí množství tvarů, druhů a kombinací kování, takže si určitě vyberete podle vaší potřeby a možností montáže.

Důvody k pořízení nerezových klik

ACE00170_Eura_klika_RHR_PZ_klko_nerez_KKVýhody nerezových klik, hlavně proti plastovým, jsou naprosto jasné – dlouhá životnost, pocit solidnosti až luxusu, odolnost proti poškrábání, mechanickému poškození nebo korozi jsou hlavní z nich. Z těchto důvodů se nerezové kliky určitě vyplatí hlavně tam, kde je velký provoz a dveře se netrhnou (hotely, restaurace, kanceláře), ale i v rodinných domech a bytech. Nerezové kliky se snadno udržují a odolají i extrémním výkyvům teplot a nárazům. Pyšní se moderním vzhledem.

Nerezové kliky nabízíme ve spoustě designových řešení, hodících se do různých stylů interiérů – od historických, retro, až po minimalistické nebo futuristické. Při správné volbě působí nerezové kliky opravdu luxusně. Kování z ušlechtilé nerezové oceli lze koupit v různých povrchových úpravách – od vysokého lesku až po hrubý mat.

Výrobci nerezových klik z naší nabídky

ACT_logo_zakladRádi vám poradíme a nabídneme dveřní kliky od českých, slovenských a zahraničních výrobců. Náš sortiment nerezových dveřních klik pochází od těchto významných značek: česká firma Cobra, ACT servis, portugalská společnost Tupai, italská Mariani, MP Kování. Garantujeme vám nejnižší ceny na českém trhu.

Nerezové kliky nás přežijí

Výrobci nerezových klik mají na srdci také osud naší planety a snaží se o ochranu životního prostředí. Konstruují a vyrábějí inovativní produkty s doživotní zárukou, jejichž životnost se počítá v desítkách let. Při jejich pořízení budete mít sami ze sebe dobrý pocit, že děláte něco pro udržitelnost.