Visací zámek s kodem - Tokoz je sázka na jistotu

tokoz deltaVítejte u detailní prezentace našeho produktu, kódového visacího zámku Tokoz Delta 50. Tento zámek je skutečným ztělesněním pevnosti, odolnosti a bezpečnosti. S robustním a masivním tělem, je tento zámek schopen odolat jakémukoli hrubému násilí. Je vyroben z pevného a odolného zinku, který dokáže odolat nejen fyzickému náporu, ale také povětrnostním vlivům.

tokoz delta 50 2Velkou předností tohoto zámku je jeho kódový mechanismus. Tento zámek nabízí až 10 000 různých kombinací, což znamená, že je téměř nemožné jej vyhádat. Případné zloděje by jistě odradila i skutečnost, že z výroby je nastavená výchozí kombinace 0-0-0-0, kterou je možné kdykoliv změnit. Tento kódový visací zámek je skvělým nástrojem pro přídavné zabezpečení jak v interiéru, tak i v exteriéru. To znamená, že je vhodný nejen na dveře, ale i na branky, brány, sklepy, garáže či jiné objekty, které chcete chránit před nežádoucím vniknutím.

Zajímavou funkcí tohoto zámku je také otočný oblouk, který je po odemčení otočný o 360°. To zvyšuje pružnost a pohodlí při použití zámku. Navíc, oblouk má zvýšenou odolnost vůči přeřezání, což je další z mnoha bezpečnostních prvků, které tento zámek nabízí. Co se týče odolnosti vůči korozivzdornosti, zámek Tokoz nabízí třikrát více než určuje norma. Takže ať už je to déšť, sníh, mráz nebo slaný vzduch, tento zámek dokáže všemu čelit a zůstává bezpečný a funkční.

delta 50 na vratech

Celkově lze říci, že kódové visací zámky jsou spolehlivým a odolným nástrojem pro zabezpečení speciálních prostor. Svými vlastnostmi a funkcemi vynikají na trhu a jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a bezpečný zámek.