Nesmrtelná klasika - klika Alt Wien

Klika Alt Wien_1Vítejte v našem útulném světě řemesla a designu, kde kvalita ruční práce potkává luxus. Dnes vám představujeme jedinečný produkt - dveřní kování Cobra ALT WIEN ve stylu staromosaz.

Toto dveřní kování je skutečným vrcholem řemeslného umění. Je vyrobené v nádherném stylu staromosaz, který jemně odrážíALT WIEN OKENNÍ rozvora světlo a dodává každému interiéru nádech minulých časů. Povrch kování má tedy barvu staré mosazi, což dodává vašim dveřím nádech historie a elegance. Materiál, z kterého je klika vyrobena, je opravdu surová mosaz. Je to velmi odolný a trvanlivý materiál, který zároveň dodává kliku hladký a luxusní vzhled. Každý detail této kliky je pečlivě vyrobený a dokonale vybroušený, aby splňoval nejvyšší požadavky na kvalitu.

Montáž je velmi jednoduchá a probíhá prošroubováním skrz dveře nebo vruty. Kování je navíc vybaveno vratnou pružinou, což zaručuje plynulý a tichý pohyb kliky. Vertikální otočení kliky je běžné. Kování Cobra ALT WIEN je dostupné v různých rozměrech rozteče, konkrétně 72 mm a 90 mm. Díky tomu si můžete vybrat variantu, která bude nejlépe vyhovovat vašim dveřím.

Rozměry tohoto dveřního kování jsou rovněž velmi elegantní. Délka kliky je 105 mm, což ji činí velmi komfortní k uchopení. Štít má výšku 250 mm a šířku 33 mm, což dává kování velmi vyvážený a harmonický vzhled. V balení najdete sadu pro jedny dveře. Samozřejmostí je také spojovací materiál, který potřebujete k montáži, a návod, který vás detailně provede celým procesem instalace. 

Samozřejmě máte na výběr všechny otvory pro klíč - BB, PZ, WC

Doufám, že vám tento článek dostatečně zdůvodnil, proč je dveřní kování Cobra ALT WIEN skutečným klenotem mezi dveřními klikami. Je to kombinace luxusu, kvality a funkčnosti, která z něj dělá perfektní volbu pro každý interiér.

Klika Alt Wien Staromosaz je dostupná i v těchto provedení:

Tip: Klika Alt Wien se výborně hodí na dřevěné dveře nebo na dveře dýhované