Odolné kliky pro zátěžové prostory

Představujeme vám nový koncept ložiskové technologie pro rozetové kliky na dveře, který byl speciálně navržený pro zátěžové a vysoce frekventované prostory. Tento inovativní design a technologie je výsledkem dlouholetého výzkumu a rozvoje, který významně překonává běžná očekávání a standardy v oboru.

Kliky kuličkové ložisko_slideblock

Jednou z nejdůležitějších vlastností tohoto nového systému je kluzné ložisko, které je umístěno přímo v těle rozety. Toto unikátní umístění nejenže zajišťuje tichý chod, ale také zvyšuje celkovou životnost a odolnost proti opotřebení. Je to vlastnost, kterou oceníte zejména v prostorách, kde je potřeba zachovat klid a ticho, například v knihovnách, kancelářích nebo nemocnicích.

Vykresy-SlideBlocTato technologie prošla náročným testováním na 200 000 cyklů podle normy DIN EN1906, která je mezinárodně uznávaným standardem pro kvalitu a odolnost. Tímto testováním jsme zajistili, že naše rozetové kliky vydrží i nejvyšší provoz a zátěž. Další výjimečnou vlastností je zpětný chod, který pomáhá klíči vrátit se automaticky do vodorovné polohy. To výrazně snižuje opotřebení a prodlužuje životnost kliky. Navíc jsme do našeho systému integrovali dvě vratné pružiny, které zvyšují odolnost a snižují potřebu údržby. Nejoblíbenější model je trubková klasika v jednoduchém stylu klika Tipa na kulaté rozetě.

Montáž našeho systému je velmi snadná a intuitivní, což šetří čas a náklady. Je ideální pro různé druhy prostor, jako jsou administrativní budovy, úřady, stadiony a další vysoce frekventované prostory. A co je na našem produktu nejlepší? Jeho bezúdržbový chod. To znamená, že si nemusíte dělat starosti s pravidelnou údržbou nebo výměnou částí. Navíc je naše technologie vyrobena v Německu, což je zárukou vysoké kvality a preciznosti.

Představujeme vám tedy nejen technologii, ale celkové řešení, které vám ušetří čas a peníze, zatímco zároveň zvyšuje komfort a bezpečnost vašich prostor. 

Tip: Kliky s ložiskem jsou ideálním řešením pro interiérové dveře v restauracích, hotelích nebo komerčních prostorech.