Přídavný zámek s ochrannou rozetou zajistí bezpečnost

pridavny-zamekPokud se ptáte, jak zvýšit bezpečnost svého domova, klíčovým prvkem, na který byste neměli zapomenout, je přídavný zámek. Tento skvělý pomocník má schopnost výrazně zvýšit dozabezpečení vchodových dveří, a tím i celého vašeho domova.

Přídavný zámek, je navržen tak, aby byl schopný poskytnout extra úroveň zabezpečení pro vaše vchodové a vstupní dveře. Je určen pro dveře o tloušťce 40 mm, což je běžná tloušťka pro většinu domácností. Pokud jsou vaše dveře tlustší než 40 mm, doporučujeme přikoupit prodlužovací sadu, která zajistí správnou instalaci.

zadlabaci-zamek-pro-pridavne-rozety

Výhodou tohoto zámku je, že může být instalován i dodatečně. To znamená že není nutné měnit celé dveře, což by bylo mnohem nákladnější a komplikovanější. K dokončení instalace budete potřebovat také nízký zadlabací zámek do čela dveřního křídla. Tento zámek je navíc osazen překrytkou proti vylomení, což zvyšuje jeho odolnost proti pokusu o násilné vniknutí. Přídavný zámek tak nabízí dvojitou ochranu - fyzickou barieru a zvýšenou odolnost proti vnějším pokusům o narušení.

Co se týče montáže, přídavný zámek je navržen tak, aby jeho instalace byla co nejjednodušší. Metoda FIX - IN znamená, že zámek je prošroubován přímo do dveří, což zvyšuje jeho pevnost a odolnost. Pokud si tento zámek pořídíte, balení obsahuje vše, co budete potřebovat pro instalaci na jedny dveře. Kromě samotného zámku získáte i veškerý spojovací materiál a podrobný montážní návod.

Nakonec je důležité zmínit, že většina našich přídavných rozet je certifikováno pro bezpečnost. To znamená, že byl testován a schválen ve státní akreditované zkušebně.

pridavne-bezpecnostni-kovanipřídavný bezpečnostní rozeta

Takže pokud hledáte způsob, jak zvýšit bezpečnost svého domova, přídavný zámek je skvělou volbou. Je navržen tak, aby byl snadno instalovatelný, pevný a odolný proti pokusům o vniknutí. Tak neváhejte, a zabezpečte svůj domov ještě dnes.

Jako ekonomickou variantu lze použít např. přídavný řetízek

Tip: Přídavné bezpečnostní rozety a zámky můžete osadit i na dřevěné vchodové dveře a palubkové dveře